Minciuni și spioni

Minciuni și spioni
Rebecca Stead
Georges, un băiat care la scoala este un nimeni de care toți își bat joc spunându-i “Gorgeous”, se muta la bloc unde îl întâlnește pe Safer, un copil de doisprezece ani, cu care înființează “ Clubul Spionilor”.
Safer, împreuna cu sora lui Candy, îl învață pe Georges sa observe toate detaliile, astfel acesta devine foarte priceput când vine vorba de spionaj.
Misiunea Clubului de Spionaj este sa-l demascheze pe domnul X, un vecin care locuieste la etajul 4, care se îmbracă mereu in negru și poarta cu el valize misterioase. Așa ca, Georges și Safer caută printre rufele Domnului X, care se dovedește a di un vecin prietenos și găsesc o cheița aurie, care, presupune Safer, trebuie sa deschidă ceva. Atunci, Safer se aventuroasa de mai multe ori, dar ultima oară se preface, iar Georges, înspăimântat de venirea domnului X, merge după el, descoperind de fapt ca totul era un joc și domnul X este de fapt domnul Dan, căruia Safer ii plimba cățelul, așa ca Georges se supăra pe Safer.
Pana la urma, cei doi se iartă și Georges îl cunoaște mai bine pe Safer, căruia ii este fiecare multe lucruri, și care va merge la școala in clasa cu Georges și Bob, iar Candy in clasa IV.

Citat-“Tine-ți prietenii aproape, iar dușmanii și mai aproape”

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O poveste grimminala

Cum sa faci sa nu citesti