Eroii olimpului (vol I)

Eroii Olimpului
Vol I
Eroul Pierdut
Rick Riordan
Jason se trezeste inconjurat de Leo, Piper, oameni pe care nu ii cunoaste, deoarece este amnezic.
Apoi, ajungein Tabara Semizeilor impreuna cu Leo si Piper, unde isi aminteste ca este fiul lui Zeus, Leo este fiul lui Hefaistos, iar Piper fiica Afroditei. Hera, regina zeilor, e inchisa si le cere ajutorul lui Piper si lui Jason prin intermediul viselor, deoarece aceasta a furat amintirile lui Jason. Asa ca, cei trei eroi pornesc in cautarea Herei pentru a o salva dupa cum spune profetia, dar, in acelasi timp, uriasul Enceladus ii tine prizonier pe tatal lui Piper si ii cere acesteia sa isi tradeze prietenii, lucru pe care Piper nu il face.
Cu ajutorul dragonului de bronz, Festus, copiii pornesc in cautarea lui Boreas, vantul de nord, care ii trimite la Eol, zeul vaantului, iar apoi, se lupta cu trei ciclopi. Ajunsi intr-o pestera Piper le povesteste despre Enceladus, uriasul care l-a rapit pe tatal ei, asa ca merg pe Muntele Diablo, unde au invins uriasul si l-au salvat pe tatal lui Piper.
Dupa ce au eliberat-o pe Hera, regele uriasilor a plecat de teama ei, dar nu pentru totdeauna, asa ca Hera i-a inapoiat o parte din amintiri lui Jason. Apoi, copii isi dau seama ca lupta abia a inceput si ca mai au multe de infruntat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O poveste grimminala

Cum sa faci sa nu citesti

Minciuni și spioni